balklang

 

Het kwaliteitsstatuut wordt later toegevoegd.

(......Waar mensen met elkaar werken, ontstaan er ook wel misverstanden. Als je het met bepaalde zaken niet eens bent of je bent ontevreden over de bejegening of de hulp die je krijgt, laat het dan weten.

Een gesprek met je psycholoog is vaak de snelste weg tot een oplossing. Als je dit moeilijk vindt, mag je ook mailen, een brief schrijven of opbellen. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat dan kun je de klacht voorleggen bij een klachtenfunctionaris van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). Daar kun je informatie krijgen over je rechten als cliënt en over de mogelijkheden om de klacht aan te pakken. Je kunt je klacht sturen naar Klachtencommisscie LVVP, t.a.v. mr. N. van den Burg, Postbus 13086, 3507LB Utrecht. Of e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt je klacht ook schriftelijk indienen bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Stuur je brief dan naar het College van Toezicht/NIP, Postbus 2085, 3500 GB in Utrecht.)

psy