balklang

Mijn naam is Trudie Tiebosch en ik werk als gezondheidszorgpsycholoog in De Ronde Venen.Trudie

Na mijn afstuderen als psycholoog heb ik nog een paar jaar culturele antropologie gestudeerd, met als specialisatie cross culturele psychiatrie. Dit omdat ik ook erg geïnteresseerd ben in andere culturen en het psychisch welzijn van mensen met een andere culturele achtergrond. Met dit uitstapje wist ik dat ik aan een grotere groep mensen mijn diensten kon verlenen en ben vervolgens mijn eerstelijnskwalificatie gaan halen. Dit heb ik al werkend gedaan bij een eerstelijnspraktijk in Purmerend en ben tegelijkertijd ook mijn eigen praktijk begonnen in Vinkeveen.

Sinds 1998 sta ik ingeschreven bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) als gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog. Eind 1998 was het inmiddels zo druk in mijn eigen praktijk dat ik in Purmerend gestopt ben en vanaf die tijd werk ik als solist. In 2005 heb ik mijn BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) registratie gehaald en sta ik ingeschreven als gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) onder nummer: 89063718025.

Al vanaf het begin werk ik goed samen met alle huisartsen in de regio en ook met een aantal daarbuiten.

 

Na 5 jaar praktijk te hebben gehouden in Vinkeveen zijn wij verhuisd naar Mijdrecht waar ik een mooie praktijk heb in het centrum. Inmiddels woon ik ook zelf sinds 2000 vlak bij mijn praktijk in Mijdrecht. In mijn vrije tijd ben ik bezig in mijn biologische moestuin, speel ik flamencogitaar en geniet ik van de prachtige natuur om mij heen. Verder hou ik van lezen, varen en duiken.

 


psy